20 SEXY ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ CELEBRITY

                                              Ελένη Μενεγάκη
Η κατάξανθη θεραπεύτρια της ανδρικής τεστοστερόνης δεν βάδισε το δρόμο του «σέξι». Τον όρισε. Όταν είναι πρωί στην τηλεόραση δεν κάθεσαι να το σκεφτείς. Βλέποντάς την να έχει στοιχειώδη κενά, να αγνοεί πράγματα βγαλμένα από βιβλίο της πρώτης δημοτικού, να μαγειρεύει δείχνοντας αφέλεια, απορία και συστολή, λίγο πριν της πέσει το τιραντάκι, νομίζεις ότι έπεσες στην περίπτωση του ανέκδοτου. Με τον καιρό, όμως, καταλαβαίνεις ότι κάτι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία. Το βάθος στο μπούστο, το τρανταχτό γέλιο, την πρωινή ελαφρότητα. Την εμφανέστατη, αλλά και ελεγχόμενη σεξουαλικότητα. Αυτή η γυναίκα ξέρει περισσότερα απ’ όσα «πρέπει». Κρύβει ακριβώς όσα θέλει. Είναι ο «άνδρας του σπιτιού», κι ας υποδύεται τη γατούλα. Και όταν έχει όρεξη μπορεί να κάνει τα ζητήματα που την απασχολούν να συζητιούνται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.




Βίκυ Καγιά
Η άλλοτε εθνική λολίτα των ’90s, που πόζαρε με σέξι, αλλά όχι φθηνό τρόπο στα εξώφυλλα των περιοδικών, σήμερα είναι ένα διαφορετικό κορίτσι. Η συμμετοχή στο reality «Next top model» πιστοποίησε ότι η περίοδος του «πρωινού καφέ», όπου είχε ένα μόνιμα καρφιτσωμένο χαμόγελο στο πρόσωπο και αγαπούσε όλο τον κόσμο, ξέμεινε στο πλατό της πρωινής εκπομπής. 
Στο τηλε-ριάλιτι έγινε απρόσμενα αυστηρή. Απαιτούσε με ψυχρό επαγγελματισμό, πρόσταζε οδηγίες, ανέβαζε τον τόνο της φωνής. 
Οι γόβες της έγιναν αιχμηρές. Και αυτό έκανε ξανά τους άνδρες να μιλάνε για τη Βίκυ.







Φωτεινή Δάρρα
Διάφανη ομορφιά, ευγενικά χαρακτηριστικά και δύο πελώρια καστανά μάτια, κρυμμένα μέσα στα κυματιστά μαλλιά της. 
Γήινη και εξωστρεφής είτε τραγουδάει στο Ηρώδειο, είτε στο εθνικό θέατρο της Γαλλίας, είτε σε συνοικιακό ταβερνάκι της Κέρκυρας για την παρέα της, μοιάζει πάντα πρόθυμη να πιστοποιήσει ότι η κουλτούρα είναι σέξι, όταν είναι αυθεντική. 
Ακόμα και η διεθνής καταξίωσή της λειτουργεί ως υπενθύμιση ότι πάνω απ’ όλα είναι μια αληθινή ελληνίδα: 
Με ανόθευτη χάρη και απροσποίητη ομορφιά, τόσο μακριά από τα παρδαλά πρότυπα της βαλκανομπαρόκ τηλεοπτικής «σοουμπίζ».






Ζέτα Δούκα
Ο ρόλος της τρανσέξουαλ στο «4» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αποκάλυψε τον τραχύ αισθησιασμό της. Το διασκέδασε αρκετά. 
Ίσως γιατί και στην πραγματικότητα εκφράζει το σεξαπίλ της με ένα δικό της τρόπο. 
Γνήσιο, απλό και ευθύ. Χωρίς νάζια και γυναικεία τσαχπινιά. Το σέξι πάνω της έρχεται φυσικά και ανεπιτήδευτα. Πριν από χρόνια εργαζόταν στο ΚΑΤ ως νοσηλεύτρια. Παρότι ζει σε μια χώρα που το Δημόσιο είναι το όνειρο του μέσου Έλληνα, εκείνη παραιτήθηκε για να γίνει ηθοποιός. Δεν μπορούσε να ξεφύγει. Μεγάλωσε σε περιβάλλον καλλιτεχνών. Με ανησυχίες και ευαισθησίες. Οι δικές της σήμερα εκφράζονται πότε στο θέατρο, πότε στην τηλεόραση και πότε στο εξειδικευμένο –στις διατροφικές διαταραχές– Κέντρο «Ανάσα», το οποίο ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της.


Δούκισσα Νομικού
Aντιφατική αθωότητα και ηλεκτρισμένη ματιά, που προσελκύει αγόγγυστα το ανδρικό ενδιαφέρον. Μπορεί το χαλάκι στην εξώπορτα να γνέφει «welcome» στον επισκέπτη, αλλά το σφίξιμο στο λαιμό παραμένει καθώς μπαίνεις. 
η πρωινή παρουσιάστρια του MEGA έχει ξεκαθαρίσει ότι «δεν είμαι καμιά ντίβα που θα κομπλάρει τους άνδρες», όμως εκείνοι κομπλάρουν.
ο λόγος; τέτοια ομορφιά δεν τη συναντάς συχνά. ούτε τη διαχειρίζεσαι εύκολα. 
ειδικά όταν φοράει το σνομπ ύφος της κακομαθημένης λολίτας, που τα θέλει όλα εδώ και τώρα.







Μαριέτα Χρουσαλλά
Γατίσια μάτια, ζεστό χαμόγελο, ξανθό μαλλί. Ακόμα μία ανάλαφρη παρουσιάστρια; Όχι. Απέχει αρκετά από το τυπικό προφίλ της ξανθιάς παρουσιάστριας. 
Σοβαρή, μετρημένη, δεν ξεφεύγει ποτέ από τα επιτρεπτά όρια. Αποπνέει έναν αέρα φινέτσας και σίγουρα δεν είναι ο τύπος γυναίκας που θα της πετάξει ο Αρναούτογλου μια τούρτα στο κεφάλι και εσύ θα ξεκαρδιστείς στο γέλιο. Μάλλον το αντίθετο θα συμβεί. Στο πρόσωπό της ο συνδυασμός «κορίτσι από σπίτι» και «κορίτσι για σπίτι» μοιάζει απόλυτα ισορροπημένος. Και φυσικά πάντα μέσα στα όρια του σικ και του σέξι, χωρίς η φυσική της ομορφιά της να δημιουργεί απόσταση.



Μαρία Ναυπλιώτου
Η επιτομή της ελληνικής κομψότητας. διάφανα όμορφη, σε κάνει πιο πολύ να θέλεις να τη θαυμάσεις από μακριά. 
Όχι, επειδή η αναγεννησιακή ομορφιά της καλλιεργεί απόσταση, αλλά γιατί κάθε έργο τέχνης προϋποθέτει μια απομάκρυνση για να το απολαύσεις. 
ο μεταξένιος ερωτισμός που αποπνέει είχε διαφανεί από την πρώιμη εποχή του χοροθεάτρου «ροές», όταν άπαντες αναζητούσαν πληροφορίες για τη νεαρή χορεύτρια με την έμφυτη χάρη. 
το πέρασμα στο θεατρικό σανίδι, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση δεν άργησε να έρθει. 
Εύλογο. 
Ο συνδυασμός «chic & sexy» ήταν πάντοτε δυσεύρετος.




Τζίνα Αλιμόνου
Η «πριγκίπισσα» που δεν δίνει δεκάρα για το μπιζέλι κάτω από το στρώμα. 
Ξεκίνησε την καριέρα της από την πασαρέλα, αλλά το look ιταλίδας ντίβας των ’60s τη βοήθησε να μεταπηδήσει στην υποκριτική. 
Οι προτάσεις δεν άργησαν να έρθουν. αρχικά, στο «κλειδί» με τον πέτρο φιλιππίδη, ενώ στην πορεία η συμμετοχή στους «Στάβλους της εριέττας Ζαΐμη» πιστοποίησε ότι είναι ικανή να κουρδίσει την ανδρική αφοσίωση με ένα βλέμμα. 
Σήμερα μοιάζει περισσότερο με τη γυναίκα που έμαθε να μεταμορφώνει το σεξαπίλ της ανά περίσταση. 
Πότε απόμακρο, πότε προσιτό. πότε φλογερό, πότε ήρεμο. αλλά ποτέ βαρετό.




Εύη Αδάμ
Οι «30+» την ξέρουν καλά. 
Σχεδόν όσο και τα εξώφυλλα των περιοδικών στα μέσα της δεκαετίας του ‘90. 
Βασικό στέλεχος της dream team του ελληνικού μόντελινγκ, «έκαψε» κάμποσες εκατοντάδες φωτογραφικά φλας. 
Από τις πρώτες celebrities της πασαρέλας που η προσωπική τους ζωή απασχόλησε περισσότερο από τη δουλειά τους. Η «γερμανική» ανατροφή την έκανε να μοιάζει πάντα ελαφρώς απόμακρη και σνομπ. Μικρό το κακό για το ροκ κορίτσι που του άρεσε να διαφέρει. Και είχε το μυαλό για να το κάνει. ακόμα και στα πιο απλά: την εποχή που όλες βάφονταν ξανθιές για να ξεχωρίζουν, εκείνη το πέτυχε παραμένοντας μελαχρινή.




Ελεονώρα Μελέτη
Πλατύ χαμόγελο, «ευφραδές» μπούστο, ξανθό (κοντό) μαλλί. 
τα στοιχεία της τυπικής παρουσιάστριας αφθονούν πάνω της. 
Κι όμως, επί της ουσίας διαφέρει. 
διότι μπορεί η αστική κουλτούρα να είναι εμφανής, μοιάζει όμως αρκετά πρόθυμη να... αλητέψει όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν. 
Να βάλει στενά δερμάτινα τζάκετ –με αβυσσαλέο άνοιγμα– για να παρουσιάσει ειδήσεις, να χορέψει ξυπόλητη σε ένα πλατό, να τραγουδήσει. 

Ένα funny αγοροκόριτσο σε σέξι συσκευασία.






Ευγενία Μανωλίδου
Συνθέτρια και διευθύντρια ορχήστρας με σπουδές στη Νέα Υόρκη, από τη μία. 
Reality show ιέρεια (αυστηρή κριτής και σέξι χορεύτρια σε δύο διαφορετικές εκπομπές) από την άλλη. Οι αντιθέσεις συναθροίζονται γύρω από το πρόσωπό της, μαζί με το βουλευτή, τηλε-πωλητή βιβλίων και σύζυγο, Άδωνι Γεωργιάδη. Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το τηλεπαιχνίδι «η στιγμή της αλήθειας», κάνοντας ερωτήσεις του τύπου « Έχεις δει ερωτικά τον παππού σου;». Έκτοτε πολλοί λατρεύουν να τη... μισούν. Εκείνη μοιάζει να το απολαμβάνει. Χρησιμοποιώντας ως ασπίδα το τρίπτυχο της γυναικείας κουλτούρας –μπαλέτο, γαλλικά και πιάνο– μαζί με κάμποσο (σέξι στα μάτια μας) καθωσπρεπισμό που παραπέμπει εντέχνως στο κλισέ της καταπιεσμένης αστής που αναζητά... τιμωρία για τις αταξίες της.



Μαρία Κορινθίου
Σαρκοβόρο θηλυκό, υγρό και επικίνδυνο. 
Στέκεται μπροστά στο φακό με πρωτόγονο τρόπο, κουβαλώντας χωρίς συστολές το φορτίο ενός σέξι συμβόλου. 
Συνδυάζοντας αρχετυπικά μεσογειακά χρώματα και καμπύλες (είναι μια Βάνα Μπάρμπα του 21ου αιώνα) με πρόσωπο κοριτσίστικο, σχεδόν αθώο, και άρα σκανδαλώδες. 
ανερυθρίαστα συμφιλιωμένη με το –γυμνό– κορμί της, αποδέχθηκε την πρόκληση του γυμνού ακόμα και την περίοδο της εγκυμοσύνης της (στο SΤΑΤUS), καταρρίπτοντας το μύθο που θέλει τις γυναίκες να πατάνε pause στον ερωτισμό τους για (τουλάχιστον) εννιά μήνες.





Μάρα Δαρμουσλή
Αν η εμφάνιση είναι η καλύτερη συστατική επιστολή μιας γυναίκας, η Μάρα παίρνει τις δουλειές προτού καν μπει στο «γήπεδο». 
Έτσι δικαιολογούνται πέντε χρόνια διαμονής στο Παρίσι και συνεργασίες με διεθνείς οίκους. Κορμί, μυαλό και κλασική μεσογειακή ομορφιά. Το τρίπτυχο της επιτυχίας για ένα νέο μοντέλο από την Ελλάδα που θέλει να ξεχωρίσει διεθνώς. Συνήθως οι περισσότερες υστερούν σε έναν-δυο από τους τρεις βασικούς τομείς και η πολυπόθητη «καριέρα στο εξωτερικό» δεν έρχεται ποτέ. 
Όχι, για εκείνη. 
Που μπορεί, δικαίως, να ισχυρίζεται ότι πέτυχε πράγματα εκτός συνόρων. Σήμερα είναι ολότελα διαφορετική. 
Πιο φωτεινή, πιο σέξι από ποτέ, απαλλαγμένη από τον πρωταθλητισμό της μόδας, συμφιλιώθηκε οριστικά με τη θηλυκή πλευρά της, κυρίως μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Δήμητρα Ματσούκα
Σέξι εξ ορισμού. 
Η ιδανική εκπρόσωπος. 
Ο τρόπος που περπατάει, που στέκεται, που χορεύει, που πίνει κοκτέιλ, που κοιτάζει αθώα, που αναπνέει, κάθε κίνηση απλή και καθημερινή εκπέμπει ερωτισμό πάνω της. 
Αναζητείται ο άνδρας που δεν μαγνητίζεται ενστικτωδώς από το πρωτόγονο σεξαπίλ της. 
το τελευταίο διάστημα, προσπαθεί να ξεφύγει από τους τυποποιημένους ρόλους της ωραίας και σέξι γυναίκας, που την καθιέρωσαν. 
δύσκολο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ατάκα «αχ, κύριε Μάνο μου», στη σειρά «κάτι τρέχει με τους δίπλα», παραμένει, τόσα χρόνια μετά, από τις πλέον καυτές στην ταπεινή ιστορία της μικρής οθόνης.




Ευαγγελία Αραβανή
Ο τύπος γυναίκας που δεν προσπερνάς με έναν φευγαλέο έλεγχο. 
Η εντυπωσιακή γυναίκα, που αποζητά την καλοπέραση και την πολυτέλεια. 
Για να κρύψει το «σύνδρομο της μοιραίας ξανθιάς», προβάρει ανά πάσα ώρα και στιγμή τη γυναικεία αφέλεια. 
Στην πραγματικότητα, μονάχα αφελής δεν πρέπει να είναι. 
Αποφασιστική, ξέρει να διαχειρίζεται καλά το σεξαπίλ του κοριτσιού που το 2005 αποτέλεσε μία από τις 15 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου, στο διαγωνισμό «Μις Υφήλιος».






Νάσια Μυλωνά
Η έμφυτη ευγένεια και το αυθεντικό χαμόγελο πιστοποιούν ότι δεν πρόκειται για την κακομαθημένη bimbo με το παραφουσκωμένο στήθος και την τσίχλα στο μυαλό. 
Η Νάσια δεν είναι το κορίτσι που οι άνδρες θα γκουγκλάρουμε προς άγραν «απαγορευμένου» υλικού. 
Ο ερωτισμός της πηγάζει από την κλάση που εκπέμπει το αθώο πρόσωπο και το αδύνατο κορμί «μοντέλου καριέρας». 
Έμαθε να έλκει, όχι να προκαλεί. Και το κάνει είτε περπατάει –συστηματικά– στα catwalks του Μιλάνου είτε στα στενά της Ναυπάκτου όπου μεγάλωσε.






Σία Κοσιώνη
Φυσική ευγένεια, κριτική σκέψη, ομορφιά. 
Η τηλεοπτική ξανθιά που δεν μπερδεύει τον Γιώργο παπακωνσταντίνου με τον Βασίλη, 
μετέτρεψε το δελτίο ειδήσεων του ΣκαΪ σε ανδρική επιλογή. 
Ποντάροντας στο πόσο καλά διαβασμένη είναι και όχι στα υπνωτιστικά πράσινα μάτια τίγρης που διαθέτει. 
και απέδειξε ότι τα σοβαρά κορίτσια είναι περισσότερο σέξι όταν δεν υποδύονται τους άχαρους ρόλους της τηλεοπτικής δημοκρατίας με σοβαροφάνεια...








Δέσποινα Καμπούρη
Το κορίτσι του διπλανού πάνελ, 
πρόθυμη και αστεία, 
με δυο σχιστά μάτια που κρύβουν πίσω από την αθώα λάμψη τους υποσχέσεις και πυροτεχνήματα. 
Η τέλεια αντίστιξη στο τηλεοπτικό τρελάδικο του «ολα», 
δεν συναγωνίζεται τα καυτά κορίτσια του Θέμου, απλώς συμπληρώνει αρμονικά το παζλ με τσαχπινιά και τη σέξι αύρα λολίτας.











Βίκυ Παπαδοπούλου
Όταν ήταν μικρή, ήθελε να γίνει κριτικός θεάτρου. το πιο κοινό ελληνικό επώνυμο θα υπέγραφε κείμενα θεατρικής αποδόμησης, με μια μικρή φωτογραφία στην επάνω γωνία της κακοτυπωμένης εφημερίδας.
 Μονάχα αυτό θα υπαινισσόταν πως από πίσω κρύβεται ένα σέξι μελαχρινό κορίτσι. 
Από εκείνα που σέρνουν την ανδρική προσοχή αργά. Είναι θέμα σεξαπίλ. 
Το δικό της είναι «υπόγειο». «Υπόσχεται», αλλά δεν το καταλαβαίνεις αμέσως. Σε αντίθεση με το παίξιμό της. 
Διότι η σκηνή της αποπλάνησης με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στη σειρά «δυο μέρες μόνο» –και το όρθιο σεξ στον τοίχο– ανάγκασε κάμποσες ανδροπαρέες να αναρωτηθούν εύλογα: 
«Γιατί δυο μέρες μόνο, ρε Χριστόφορε;».




Έλενα Παπαρίζου
Τους Σουηδούς τους κατέκτησε από πολύ μικρή. 
Δεν ήταν δύσκολο εξάλλου. 
Η μεσογειακή ομορφιά και το χυμώδες κορμί την έκαναν να φαντάζει εξωτική στα μάτια τους, σπάζοντας το κλισέ της ξανθιάς, 
ψυχρής Βορειοευρωπαίας. 
Αν προσθέσει κανείς σε αυτά μια υπέροχη φωνή και τη (λογική) εξέλιξή της από το 17χρονο, συγκρατημένο κορίτσι του «I’d die for you», σε μια πληθωρική show-woman, 
εξηγείται εύκολα το γιατί κατέκτησε, 
διά περιπάτου, 
και τις εγχώριες ανδρικές καρδιές.






 View Gallery

χχχ,porn,ΧΧΧ,sex tube,sexy,ελληνικα σεχ πιπινια, γαμησι,ερασιτεχνικα ελληνικα βιντεο σεξ,μεγαλες καυλες,,xxx,γαμησι με φοιτητρια,hard anal model blonde,ερασιτεχνικο βιντεο,γαμησια τρελα,ellhniko erasitexniko gamhsi,tsoda ,ελληνικο ερασιτεχνικο γαμησι,ξεκωλακια,monopipinia greek free porno,μονοπιπινια, ellhniko gamisi,ελληνιδες οργια πιπες βαθυ λαρυγγι βιντεο,monopipinia,ερασιτεχνικο σεξ ελληνικο κι αλλα νοστιμα στο allou XXX park
fylletikes maxes

Φυλετικές Μάχες

Οι Φυλετικές Μάχες είναι ένα on-line παιχνίδι που παίζεται στον μεσαίωνα. Ο κάθε παίκτης ελέγχει ένα χωριό και επιδιώκει δόξα και δύναμη.